Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Čeština pro RT4 / RT5




Právě je sob 15. pro 2018 15:39:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Čeština pro RT4 / RT5
PříspěvekNapsal: stř 20. črc 2011 16:13:10 
Offline

Registrován: stř 20. črc 2011 16:07:30
Příspěvky: 2
Dobrý den.Sice nevlastním Citroen,ale Peugeot 407 SW,ale přeložil jsem telematickou jednotku RT4 (RT5) do češtiny.Nechtělo se mi za ní platit.Vše je na fóru Peugeot

Verze 8.11
Příloha:
CD_EN_CZ_Raiser.zip [53.16 KiB]
1144 krát

Verze 8.20
Příloha:
CD_EN_CZ_Raiser_SW_8.20.zip [54.76 KiB]
1319 krát


Přeloženo je naprosto vše,včetně chybových hlášek palubního počítače.
Návod na instalaci:
Soubor rozbalte a celý obsah vypalte na CD RW.Vložte do mechaniky a vyčkejte na načtení.Vyběhne hláška jestli chcete kopírovat soubor EN. Dáte ano a vše je za cca 15 vteřin v češtině.Jednotka se restartuje a v nabídce jazyků se objeví čeština s mím podpisem

příspěvky sloučeny moderátorem fóra


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro RT4 / RT5
PříspěvekNapsal: pon 15. srp 2011 14:25:22 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 05. srp 2011 10:15:33
Příspěvky: 61
Bydliště: Velká Dobrá u Kladna
stupidní otázka - mám verzi 6.6. Mám před tím udělat nějaký upgrade nebo pro mne tohle není.?

_________________
Citroen C4 Picasso 2.0 HDi BMP6 Exclusive - konečně pořádněj kočár :lol:
navigace RT3, vzuch. zadek, vyhřív. sedadla, ambinentní osvětlení, xenony....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro RT4 / RT5
PříspěvekNapsal: pon 15. srp 2011 14:28:07 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 6563
Bydliště: Kolín
upgrade :-D

_________________
bejvávalo: C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i

současnost: Velké auto pro velké kluky (vlastně teď už holky :-) )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro RT4 / RT5
PříspěvekNapsal: úte 06. pro 2011 11:08:47 
Offline

Registrován: pon 19. říj 2009 12:37:17
Příspěvky: 127
Bydliště: Olomouc
uhlirek píše:
stupidní otázka - mám verzi 6.6. Mám před tím udělat nějaký upgrade nebo pro mne tohle není.?


hmm 100% upgrade ale radia,ty mas RT3

_________________
http://car-navi.autodiagnostika.info


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro RT4 / RT5
PříspěvekNapsal: úte 08. led 2013 11:44:12 
Offline

Registrován: úte 08. led 2013 11:30:26
Příspěvky: 1
Ahoj prosím o radu mám v autě sw 8.20 a češtinu jsem stáhnul rozbalil a instaloval ale když vložím do auta napíše že identifikuje cd potom se zeptá jestli chci provést nav_upgrade a když potvrdím tak už se stejně nic nedeje :geek: můžete někdo poradit co je špatně děkuji :?:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro RT4 / RT5
PříspěvekNapsal: ned 10. úno 2013 21:55:32 
Offline

Registrován: sob 17. říj 2009 20:14:31
Příspěvky: 3
akú tam máš jednotku RT4 alebo RT5 s vysokým rozlíšením?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro RT4 / RT5
PříspěvekNapsal: sob 23. úno 2013 4:32:31 
Offline

Registrován: sob 23. úno 2013 4:24:45
Příspěvky: 9
Nazdar. Myslíte že to lze použít i na C3 Picasso? Předělá to jen grafiku, nebo i hlas navigace? Dík předem.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro RT4 / RT5
PříspěvekNapsal: sob 23. úno 2013 9:36:06 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 6563
Bydliště: Kolín
jen grafiku, hlas zustava puvodni

_________________
bejvávalo: C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i

současnost: Velké auto pro velké kluky (vlastně teď už holky :-) )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro RT4 / RT5
PříspěvekNapsal: sob 23. úno 2013 11:04:57 
Offline

Registrován: sob 23. úno 2013 4:24:45
Příspěvky: 9
Dík! A fungovalo by to na C3 Picasso?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro RT4 / RT5
PříspěvekNapsal: sob 23. úno 2013 11:07:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 6563
Bydliště: Kolín
pokud tam mas radio RT4/RT5 tak jo ale nevim o tom ze by do picassa tenhle typ radia (navigace) montovali

tym mas ve voze pravdepodobne RNEG a ten snad v cestine jeste neni

_________________
bejvávalo: C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i

současnost: Velké auto pro velké kluky (vlastně teď už holky :-) )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro RT4 / RT5
PříspěvekNapsal: úte 05. bře 2013 14:23:14 
Offline

Registrován: sob 23. úno 2013 4:24:45
Příspěvky: 9
tak bohuzel mate jiz novy system, ktery zatim nemame v nabidce, v blizke dobe, ale v nabidce mit budeme, sledujte prosim stranky www.cheero.cz, kde se v sekci auta česky objeví i tato Vase verze, dekuji a preji pekny vikend

Cheero
www.cheero.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro RT4 / RT5
PříspěvekNapsal: ned 18. led 2015 16:18:01 
Offline

Registrován: ned 18. led 2015 16:12:16
Příspěvky: 2
xalda píše:
Ahoj prosím o radu mám v autě sw 8.20 a češtinu jsem stáhnul rozbalil a instaloval ale když vložím do auta napíše že identifikuje cd potom se zeptá jestli chci provést nav_upgrade a když potvrdím tak už se stejně nic nedeje :geek: můžete někdo poradit co je špatně děkuji :?:


Mám ten samý problém. Upgrade na 8.20 (RT4) v pohodě, pak jsem dal do mechaniky CD-RW s češtinou pro 8.2 (by Raiser). Zeptá se to na upgrade, potvrdím, restartuje se, ale čeština ve výběru jazyka nepřibyde.....
Dělám něco špatně ?

díky, pokud někoho něco napadne


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro RT4 / RT5
PříspěvekNapsal: ned 18. led 2015 16:29:15 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 6563
Bydliště: Kolín
prepni navi do nemciny nebo jineho jazyka
nahod upgrade
resetuj navi a pak nastav anglictinu - cestina by meal nabehnout

aspon takhle to bylo delane :roll:

_________________
bejvávalo: C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i

současnost: Velké auto pro velké kluky (vlastně teď už holky :-) )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro RT4 / RT5
PříspěvekNapsal: čtv 22. led 2015 23:17:26 
Offline

Registrován: ned 18. led 2015 16:12:16
Příspěvky: 2
Tak natěšeně zkoušeno a nic :( Z němčiny i Francouštiny upgrade EN a po přepnutí zase jen anglicky :( ... tak nevím
Dnes jsem teda upgradoval z 8.20 na 8.31, ale tam by to dle jiných for mělo fungovat taky....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro RT4 / RT5
PříspěvekNapsal: pát 23. led 2015 10:41:18 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 6563
Bydliště: Kolín
posledni moznost co me napada je tvrdy reset navigace
ted nevim jestli dlouhe drzeni DARK nebo MODE ale musi se resetovat az pres tovarni logo

_________________
bejvávalo: C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i

současnost: Velké auto pro velké kluky (vlastně teď už holky :-) )


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz