Zadní brzdový kotouč ATE s ložiskem a ABS senzorem pro Citroen Berlingo, C4, C4 Picasso, DS4 a DS5 (424946)

Kód: 24011201942
Značka: ATE
2 510 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
17.7.2024
Zadní brzdový kotouč TRW s ložiskem a ABS senzorem pro Citroen Berlingo druhé generace, C4 druhé generace, DS4, DS5, C4 Picasso a C4 Grand Picasso první generace. (Peugeot Partner) 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zadní brzdový kotouč ATE s ložiskem a ABS senzorem pro Citroen Berlingo druhé generace, C4 druhé generace, DS4, DS5, C4 Picasso a C4 Grand Picasso první generace. 

S ložiskem a integrovaným kroužkem snímače ABS

průměr [mm]: 267
tloušťka brzdového kotouče [mm]: 12
minimální tloušťka [mm]: 10
typ brzdového kotouče: plný
průměr náboje kola [mm]: 55,5
počet otvorů: 4
s maticí a víčkem


OE čísla:  424946, 424945

POZOR!
Toto zboží může být určeno pouze pro některá konkrétní vozidla, aby jste měli naprostou jistotu vhodnosti výběru, prosím uveďte do poznámky objednávky VIN číslo Vašeho vozu. Najdete ho v technickém průkazu nebo v plechu pod kapotou, či v okénku na předním okně, začíná vždy VF7................ . Více o VIN čísle najdete zde. Naši pracovníci před odesláním zkontrolují vhodnost právě pro Váš vůz. (platí i pro značku Peugeot.   

ATE
je obchodní značkou společnosti Continental Teves - jednoho z největších výrobců a dodavatelů náhradních dílů pro automobilový průmysl na světě. Divize ATE je odpovědná především za vývoj a výrobu brzdových systémů a dílů brzd. Všechny produkty garantují vysokou kvalitu a bezpečnost. ATE stanovuje vlastní standardy v technologii výroby i ve službách a překračuje tak zákonem určená minima. U výrobků značky ATE máte vždy jistotu špičkové kvality. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: