Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - C3 2012 montáž tažného




Právě je ned 21. říj 2018 8:41:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: C3 2012 montáž tažného
PříspěvekNapsal: čtv 17. bře 2016 21:48:07 
Offline

Registrován: čtv 17. bře 2016 21:01:48
Příspěvky: 3
Ahoj, čeká mě montáž tažného na C3 vyrobenou 2012. Má jen couvací senzory, jednotku prasklých vláken nemá.

Jde mi o elektronickou část, k tažnýmu se prodáva krabička cca za 3000,- která by se měla napojit na jednotku v autě.
Musí se pak jednotky i nějak spárovat ?

Řešil sem to s jednim známým a říkal že třeba ve Fiatu to řeší řadou relátek, aby jednotka nekřičela, že to má velkej odběr (u jednotky prasklých vláken) a spínaj jednotlivý světla.
U senzorů by se dala koupit zásuvka s mikrospínačem a dát rozpojovací relátko na napájení couvacích senzorů ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: C3 2012 montáž tažného
PříspěvekNapsal: sob 19. bře 2016 16:04:40 
Offline

Registrován: čtv 17. bře 2016 21:01:48
Příspěvky: 3
Tak co poradí někdo ? Možná by stačilo schéma zapojení zadních couvacích senzorů.

Informa jestl ise musí jednotky párovat by taky nebyla špatná :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: C3 2012 montáž tažného
PříspěvekNapsal: sob 19. bře 2016 21:31:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 6513
Bydliště: Kolín
no nejak chybi informace jakou krabicku tam budes montovat
:lol: :lol: :lol:

ale vseobecne original nove se propojuje s jednotkou vozu

_________________
bejvávalo: C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i

současnost: Velké auto pro velké kluky (vlastně teď už holky :-) )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: C3 2012 montáž tažného
PříspěvekNapsal: ned 20. bře 2016 0:05:07 
Offline

Registrován: čtv 17. bře 2016 21:01:48
Příspěvky: 3
No mělo by to bejt tažný s eletrikou od bosalu. Dodavatel tvrdil, že je rozdíl v krabičce, když má auto souvací senzory a jednotku prasklých vláken a nebo nic . . .

Je jasný, že se to bude muset napojit na jednotku auta, ale jestli se musí ještě něco přes diagnostiku aktivovat tak jsem háji :-)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz